FLAVON PEAK FRUIT
Opis
Jeden z najbardziej kompleksowych i najbardziej innowacyjnych produktów naszej firmy. Jest przygotowywany na specjalnej linii produkcyjnej przy wykorzystaniu indywidualnej technologii produkcji. Niepowtarzalna kombinacja i wspomagający zdrowie synergizm flawonoidów, polifenoli i egzogennych olejów zawierających nienasycone kwasy tłuszczowe pochodzenia roślinnego! W codziennym opakowaniu, gdziekolwiek, kiedykolwiek i komukolwiek.
Składniki owocowe są obfitym źródłem barwników, polifenoli (flawonoidów i antocyjanów) oraz karotenoidów. Niepodważalne jest też fizjologiczne, synergetyczne i przeciwutleniające działanie olejów roślinnych.
W sposób decydujący ma charakter lipofilowy: jego główną cechą jest obecność należących do czołówki naukowej, w sposób udowodniony wspomagających zdrowie wielonienasyconych olejów (kwasów tłuszczowych) pochodzenia roślinnego.
Polecamy go w każdym wieku, od małych dzieci po osoby najstarsze, tym, którzy zwracają uwagę na dobrą kondycję ciała i ducha, gdyż zawiera szeroki krąg składników odżywczych wspomagających zdrowie, może też być kombinowany z innymi produktami Flavon, można go łatwo składować, transportować i używać.
Flavon Peak Fruit jest homogenatem oleju wytworzonym poprzez mieszanie z dużą prędkością.
Spożywanie Flavonu Peak Fruit jest zalecane każdemu:
- kto chce cieszyć się niepowtarzalną synergią owoców i olejów,
- dla kogo ważne jest, aby gdziekolwiek i kiedykolwiek miał pod ręką dzienną dawkę wsparcia,
- kto poszukuje trendi, innowacyjnego i pionierskiego suplementu diety,
- kto szuka tego samego produktu dla swoich dzieci, rodziców i dziadków.
Zalecana wielkość spożycia: dziennie 1 saszetka (10 g)
Szczegółowe informacje o wskaźnikach wartości odżywczych Flavonu Peak Fruit znajdziecie państwo na opakowaniu produktu.
ZESTAW ZAWIERA 30 SASZETEK.
SKŁAD:
O wyjątkowości Flavonu Peak Fruit stanowi specjalne, wspólne oddziaływanie składników owocowych i olejowych, ich synergia. Skład kwasów tłuszczowych wykorzystanych olejów jest wybitnym, obfitym źródłem takich egzogennych kwasów tłuszczowych jak omega-3 i omega-6, które możemy zapewnić organizmowi tylko poprzez odżywianie, a ich efekty fizjologiczne i przeciwutleniające są niezwykle rozgałęzione. Wykorzystane owoce zawierają mnóstwo pożytecznych i zdrowych substancji odżywczych, witamin, polifenoli, błonnika i minerałów. Są silnymi przeciwutleniaczami, wśród nich takie superowoce jak granat, jagoda czy jabłko.
Jagoda borówka czarna |
Jabłko |
Aronia |
β-glukan |
Burak |
Olej z orzecha |
Owoc granatu |
OLEJ Z MIĄŻSZU ROKITNIKA POSPOLITEGO |
Opuncja |
Wiśnia |
Olej z ziaren sezamu |